Autobiografia e Aleksandër Vezuli
Rrëfimet e Një Kompozitori Shqiptar

Libri (Foto e Lolit)

Për lexuesit e dashamirësit me banim në Amerikë e Kanada libri (588 faqe) ndodhet dixhitalisht në linkun e më poshtëm me me një çmim simbolik $4.99. Për ata që nuk kanë mundësi blerje, dhe për të gjithë lexuesit e tjerë në mbarë botën libri në formë dixhitale do t’u jepet falas. Më jepni një email t’ua dërgoj. Faleminderit!

buy-from-amazon

back-cover